Yeniaydın İlkokulu
YENİAYDIN KÖYÜ YENİAYDIN KÜME EVLERİ NO 6 PERVARİ / SİİRT

VİZYON

Misyonumuzu mükemmellik modeli çerçevesinde, tüm paydaşlarla en iyi şekilde geliştirmek ve yaşatmaktır. Bilgi çağını yakalamış, bilgi çağının gerektirdiği her türlü donanıma sahip, çevresiyle iyi bir iletişim kurmuş, toplumda söz sahibi, saygın bireyler yetiştiren kurum olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimize bir beceri olarak öğrenmeyi davranış haline getirebilen ve kendi öğrenmesi için çaba harcayabilen bireyler olarak yetişmelerine olanak sağlamak, bilgi çağını yakalamış, bilimsel düşüncenin hüküm sürdüğü bir ortamda, tüm teknolojik imkanlarla, mutlu, başarılı, uyumlu, yaratıcı, girişken, sosyal becerileri gelişmiş, kişilik sahibi, sorgulayıcı, yurdunu ve ulusunu seven, insan sevgisiyle dolu bireyler olarak yaşama hazırlamaktır. Öğrencilerimizi geçmişini bilen, içinde bulunduğu dönemi tanıyan, geleceği her yönüyle yakalayabilecek tüm donanıma sahip bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

TAM GÜN

Kaloriferli

Öğretmen servisi mevcuttur.

Siirt´e 1,5 saat, Pervari´ye 45 dakika uzaklıktadır.

Köy